Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

POČASÍ S ALEŠEM: Denní teploty začínají pozvolna atakovat „vysněnou“ nulu

Středa nabídne o trochu příjemnější denní teploty na jihu Čech. Na jinou než zataženou oblohu si však ještě musíme počkat.

Počasí u nás ovlivňuje v polovině týdne tlaková výše, která se pohybuje nad střední a západní Evropou. V noci na středu tak na jih Čech přinesla zataženou oblohu nízkou oblačností, místy mlhy. Na horách bylo o něco lépe, konkrétně oblačno až polojasno.

Teploty se v noci pohybovaly nejníže od -5 do -8 stupňů Celsia, v oblastech s menší oblačností klesly ale až na -12 stupňů Celsia. Foukal slabý proměnlivý vítr do 3 metrů za sekundu.

Zataženo nízkou oblačností bude také během dne, ojediněle s mlhami, slabým sněžením či mrznoucím mrholením. Horské oblasti si sluneční svit užijí spíše, bude zde oblačno až polojasno.

Nejvyšší denní teploty vyšplhají k rozmezí od -4 do -1 stupně Celsia, také na horách bude kolem -4 stupňů Celsia. Severovýchodní vítr bude vát do 4 metrů za sekundu.

Štítky Česko, stupeň Celsia, Západní Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ S ALEŠEM: Denní teploty začínají pozvolna atakovat „vysněnou“ nulu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.