Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Svatební veletrh přilákal na budějcké výstaviště tisíce lidí

Jubilejní pátý ročník Svatebního veletrhu přilákal do Českých Budějovic tisíce lidí. Skvělá atmosféra, krásné šaty a znamenité dorty... To vše nechybělo během minulé soboty na výstavišti v pavilonu T.

Letošním tématem byly svatby na venkově. Veletrhu se zúčastnilo velké množství vystavovatelů známých českých značek, několik fotografických ateliérů, výrobců svatebních dortů a svatebních kapel. Pohodu v pavilonu umocnila i živá houslistka.

„Lidé si mohli prohlédnout třeba doplňky typické pro venkovskou svatbu, jako je například brána,“ řekla organizátorka veletrhu Štěpánka Bendová. Svatební veletrh je největší tuzemskou akcí svého druhu. Letos se vystavovatelé prezentovali na rozloze téměř 4000 metrů čtverečních.

Bendová řekla, že především Jihočeský kraj je regionem, kde svatebčané často volí pro svůj obřad a následnou hostinu venkovské prostředí. „Má to pro ně mimo jiné výhodu v tom, že vše je na jednom místě. Od samotné svatby, přes hostinu a ubytování,“ uvedla. Místa na jihu Čech, která se zaměřují na venkovské svatby, už podle ní mají volné termíny až pro příští rok. „Dlouhodobě nejžádanější měsíce pro svatbu jsou červen a září,“ uvedla.

Zdroj ČTK

Štítky veletrh, svatba, kongresové centrum, České Budějovice, Jihočeský kraj, Česko, dort, pavilon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatební veletrh přilákal na budějcké výstaviště tisíce lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.