Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SILVESTROVSKÉ PERLIČKY: Policisté řešili napadení trpaslíků nebo nevydařený sex ve třech

Zajímavé případy musí během roku řešit i policisté. Jaký byl jejich rok 2016 plný kuriozit? Některé opravdu stojí za to!

Letos v lednu bylo oznámeno, že se po Mánesově ulici prochází v hustém sněžení a mrazu nějaký muž v pyžamu a pantoflích. Operačního důstojníka nejdříve napadlo, že z oznamovatelky mluví alkohol a jde o špatný vtip. Na místo vyslaná hlídka však muže našla a naložila do služebního vozu. Nakonec policisté zjistili, že jde o pacienta, který bez vědomí personálu opustil neurologický pavilon.

V dubnu volala další žena, že její soused ze šestého patra, který bydlí nad ní, jí upaluje nohy elektrickým proudem. Proudem na ni útočí přes strop. Nohy už jí hoří. Policisté však v tomto případě nevoli hasiče, ale předali oznamovatelku do péče lékařů.

Další žena zase oznámila, že u čerpací stanice v Prachaticích bliká světlo alarmu nad vchodem a že je stanice pravděpodobně opět vykradena. Jak policisté zjistili, o vloupání se naštěstí nejednalo, problikávala zářivka nad vchodem.

V červenci volala jiná žena, která hned na začátku hovoru uvedla, že se sice léčí na psychiatrii, ale je v naprostém pořádku. Ke zděšení operačního důstojníka pak plynně pokračovala, že potřebuje pomoc policie, neboť každý večer, když je sama doma, přijdou parchanti trpaslíci. Nejhorší je prý ten nejmenší, říkají mu Martin a celou ji pocákají smradlavým semínkem. Také v tomto případě byl kontaktován lékař specialista.

Na linku policie během roku oznámil muž, že viděl pravděpodobně pád parašutisty, neotevřel se mu padák. Situace zněla velmi reálně, vše se mělo odehrát kolem letiště v Jindřichově Hradci, a tak byli všichni hned v pohotovosti, policisté i záchranáři. Policejní hlídka nakonec našla zdravého a živého „skokana“. Jak policistům vysvětlil, při seskoku jen odhodil tandemový padák. To všímavého pozorovatele asi zmátlo.

Další muž v srpnu oznámil, že našel v Lipně velké rosolovité koule. Nikdy nic podobného neviděl a má z nich strach. S pomocí pracovníků povodí policisté zjistili, že jde o živočicha Bochnatku americkou. Bochnatka vypadá jako slizká gelová koule o hmotnosti až několika kilogramů, pochází z Ameriky a v Čechách se začala objevovat od roku 2003. Její vzhled opravdu není moc pozemský.

V září oznámil jiný muž, že k němu do postele, v noci, ve druhém patře domu, vlezly dvě mořské ryby. Když rozsvítil, tak utekly. Chce, aby je hned policisté ulovili. Jak to s mužem dopadlo, není asi potřeba doplňovat. 

Jiný muž operátorům oznámil, že má v bytě své známé, muže a ženu, kteří nechtějí odejít. Situaci nezvládá a radši se oběsí. Operační důstojník ale už věděl, co a jak. O život nešlo. Známá trojice Libor, Petr a Věra se značně opilí vždy dohodnou na sexu ve třech. Věra si však nakonec vybere vždy jen jednoho partnera a ten druhý ostrouhá. Libor volal polici, protože tentokrát Věra nevybrala jeho a navíc ho urazila tvrzením, že mu stejně nesto...

Před vánočními svátky volala na linku 158 holčička s tím, že má strach o babičku, která při pečení cukroví najednou leží a na nic nereaguje. Přivolaný lékař i policisté si nakonec oddechli. Mezi vanilkovými rohlíčky pokojně spala značně podnapilá babička. Pravděpodobně ji zmohly vánoční přípravy.

Tisková zpráva

Štítky lékař, Česko, Amerika, Prachatice, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SILVESTROVSKÉ PERLIČKY: Policisté řešili napadení trpaslíků nebo nevydařený sex ve třech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.