Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Drbňácká kavárna nabízí dárky od Nadačního Fondu Pink Bubble

Budějcká Drbna a Nadační Fond Pink Bubble, tak to je spojení, které trvá už nějaký čas. Nejsilnější on-line medium na jihu Čech aktivně podporuje několik charitativních organizicí a jednou z nich je právě Nadační Fond Pink Bubble. Jeho posláním je starat se o náctileté onkologické pacienty. Pokaždé, když se podaří realizovat sen některého z pacientů, tak jedna z bublin praskne a splní se mu přání. To je smyslem nadačního fondu. Bublin k prasknutí však zůstává pořád dost.

Budějcká Drbna pomáhá, jak může, ale na vše jí síly nestačí. Do pomoci se teď můžete zapojit i vy, drbňáci. Stačí navštívit stánek Budějcké Drbny zvaný Drbárna, který je umístěn v rámci Budějovického adventu na náměstí Přemysla Otakara II.

V něm na vás čeká vynikající espresso, cascarový čaj nebo babyccino. Kromě různých variací kávy však vřele doporučujeme zakoupit i nějakou drobnost od Nadačního fondu Pinku Bubble a tím ho finančně podpořit. Výtěžek z prodeje těchto dárků jde právě „Růžové bublině“, jak jí v redakci říkáme.

V nabídce jsou drobnosti v podobě samolepek, tetovaček, náramků, přívěsků na klíče a hezké kulichy s nápisem Fuck Cancer.

„Spojení s Pink Bubble nás dlouhodobě těší. Pokaždé, když můžeme onkologickým pacientům nějak pomoci, tak to uděláme. Máme z toho dobrý pocit a výrobky od nadačního fondu se nám líbí. Sám jsem majitelem několika čepic s nápisem Fuck Cancer. Budu rád, když si naši čtenáři a nejen oni najdou do Drbárny cestu,“ říká za Budějckou Drbnu Libor Matoušek.

Tak vzhůru do Drbárny, drbňáci.

Štítky nadační fond, pacient, Drbna.cz, Česko, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbňácká kavárna nabízí dárky od Nadačního Fondu Pink Bubble  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.