Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nový webový portál láká turisty do všech koutů Jihočeského kraje

Více návštěvníků, kteří by strávili co nejdelší čas ve všech koutech Jihočeského kraje. Takový je cíl nového webového portálu www.jiznicechy.cz. Zájemcům o aktivní dovolenou v krásné přírodě s bohatou historií nabízí přes pět set turistických lákadel rozdělených do jedenácti oblastí.

Stránky jsou v současnosti jen v češtině, anglická a německá mutace bude spuštěna během prázdnin. Výhledově se počítá také s překladem do ruského jazyka. Webový portál, jehož pořízení si vyžádalo necelých půl milionu korun, nabízí možnosti hledání podle turistických oblastí, zájmových skupin nebo ročních období. „Zájemce o dovolenou v jižních Čechách z webu zjistí, jaká lákadla nabízí například příznivcům cyklistiky Písecko, kde si přijdou na své milovníci lázeňských procedur, či jaký program mohou návštěvníci čekat v jednotlivých ročních obdobích,“ nastínil ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu Jaromír Polášek s tím, že například na podzim bude web obohacen pozvánkami na výlovy rybníků.

Neméně praktickou součástí webu je přehled všech slevových turistických karet, tipy na výlety včetně možnosti hodnocení ze strany návštěvníků. Nový web má svou uživatelskou přívětivostí přispět k rozložení návštěvníků do všech koutů jihočeského kraje.

Autoři

Štítky Jihočeský kraj, okres Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový webový portál láká turisty do všech koutů Jihočeského kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.