Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

U Senovážného náměstí došlo k poruše vodovodního potrubí, s jeho opravou se začne ve středu

Ne, to opravdu nezačaly přípravy na hokejové utkání Motoru pod otevřeným nebem. V úterý odpoledne totiž došlo na křižovatce Senovážného náměstí a Žižkovy třídy k poruše litinového vodovodního potrubí o průměru 300 milimetrů. Zaměstnanci společnosti ČEVAK uzavřeli poškozený úsek a zítra začnou s jeho opravou.

„Je zde složitá dopravní situace a pro opravu budeme potřebovat prostor. Místo se dnes zajistilo, nyní se řeší přípravy na samotnou opravu. Na Žižkově třídě v úseku od ulice U Tří lvů k Senovážnému náměstí, což je asi pět domů, došlo k omezení dodávek vody,“ říká Lenka Zimmelová z útvaru marketingu a komunikace společnosti ČEVAK.

V souvislosti s mrazem bylo na Dačicku zaznamenáno již dvanáct poruch, poslední dny hlásí komplikace i Jindřichův Hradec. O víkendu se zase pracovníci společnosti ČEVAK nezastavili v Třeboni, kde řešili dvě poruchy v jeden den. „Pro zaměstnance jsou tyto opravy v mrazech náročné, nicméně opravovat se musí,“ dodává Zimmelová. Ani teploty hluboko pod bodem mrazu tak neovlivní zítřejší opravu na Žižkově třídě. 

Foto Facebook - Hitrádio Faktor

Štítky oprava, ČEVAK, Senovážné náměstí, Dačice, Jindřichův Hradec, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Senovážného náměstí došlo k poruše vodovodního potrubí, s jeho opravou se začne ve středu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.