Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Máte rádi Budvar? Při koupi dostanete skleničku Motoru

Budvar fandí Motoru. To je jasné heslo nesoucí se z budějcké firmy na produkci oblíbeného chmelového moku. Proto vznikla myšlenka propojení společnosti s hokejovým klubem ČEZ Motor České Budějovice. Pokud si nyní koupíte sadu piv, dostanete k tomu sklenici z limitované edice.

Pro fanoušky Motoru a degustátory piva je tu jedinečná šance dva v jednom. V limitovaném multipacku, který obsahuje devět lahví ležáku B:ORIGINAL, je také sklenice s logem klubu jako dárek. „Prodávat ho budeme výhradně na jihu Čech v prodejnách Terno, Globus, Norma a Trefa,“ zní z Budvaru. 

„Budějovický Budvar je jedním z hlavních partnerů Motoru. Při vzájemné spolupráci vznikl nápad některé věci propojit, a tak si teď naši fandové, ale i široká veřejnost, mohou koupit dárkovou sadu Budvarů se skleničkou Motoru a s legendárním Jiřím Lálou na obalu. A není to zdaleka vše, co s Budvarem do budoucna připravujeme,“ uvedl ředitel marketingu ČEZ Motor Tomáš Kučera.

Štítky Budějovický Budvar, Madeta Motor České Budějovice, Globus, Norma, Česko, Jiří Lála, Tomáš Kučera, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máte rádi Budvar? Při koupi dostanete skleničku Motoru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.