Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Říjnové volby se blíží. Některé okrsky se přesouvají

Volby do krajských zastupitelstev se nezadržitelně blíží, volební místnosti se otevírají ve dnech 7. a 8. října. Každý může hlasovat ve svém volebním okrsku anebo si dojít pro voličský průkaz, pokud není v době voleb v místě svého trvalého bydliště. Některé volební okrsky se navíc stěhují jinam, jak informuje vedení radnice.

„Z důvodu rekonstrukce budov ELEKTRO S.M.S. v ulici Dobrovodská a KS-kart v ulici A. Trägera dochází ke změně sídla volebního okrsku č. 85, který se přesouvá do budovy EKO-SIGNET, Vzdělávací centrum v Družstevní ulici č. 128/1 a ke změně sídla volebního okrsku č. 27, který se přesouvá do budovy Hospůdka U Korbelů v ulici A. Trägera č. 341/85. Z kapacitních důvodů dále dochází ke změně sídla volebního okrsku č. 33 (ZŠ a PŠ Trhové Sviny, ul. Dlouhá 35), který bude nově v budově Jihočeské univerzity - ZSF, ul. J. Boreckého č. 1167/27,“ upozorňuje primátor Jiří Svoboda.

Štítky Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Jiří Svoboda, volby, Trhové Sviny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Říjnové volby se blíží. Některé okrsky se přesouvají  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.