Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Malše Roudné veze všechny body z Hluboké

Nedělní podvečer na hlubockém fotbalovém stadionu přinesl hezký bojovný fotbal, ve kterém byli na konci zápasu šťastnější hosté z Roudného. Trenéři obou mužstev naordinovali svým svěřencům běhavý a důrazný fotbal, který se musel divákům líbit.

O zajímavé situace před oběma brankami totiž nebyla nouze. Vše odstartovala velmi brzy nařízená penalta proti Roudnému již ve 4. minutě. Tu s přehledem proměnil kapitán Hluboké Čermín. Naneštěstí pro něj se ovšem o pár minut později zranil při odvracení šance, která pramenila z rychlého útoku Roudného.

Zranění se ukázalo natolik vážné, že Čermín musel vystřídat...... Varování z rychlého přečíslení si ovšem domácí k srdci nevzali a ve 12. min. inkasovali vyrovnávací gól z kopačky Fedorkiva. Další průběh fotbalového utkání se nesl v již zmíněném bojovném duchu s množstvím osobních důrazných soubojů z nichž logicky pramenilo také mnoho faulů, takže měl rozhodčí Jaroš plné ruce práce.

Ovšem vše podstatné se odehrálo až v samém závěru zápasu, kdy se již u několika hráčů projevovaly křeče. Nejprve v 87. min. po závaru před hlubockou brankou nadvakrát dopravil míč za brankáře domácích Brašničku hostující Kučera.

V nastaveném čase ještě hráči Roudného po rychlé akci pojistili své vítězství krásným góĺem, který vsítil pod víko Lovička.

Celkově lze zhodnotit, že Hluboká měla hlavně ve druhém poločasu míč častěji na svých kopačkách zejména ve středu hřiště, ovšem nebezpečnější byli hosté z Roudného, kteří si vypracovali více gólových příležitostí.

Rozhodně nemuseli diváci litovat toho, že se místo na Střelecký ostrov, kde Dynamo potupně prohrálo s Jablonce 1:5,  vypravili na Hlubokou.

 

Autoři

Štítky Roudné, Roudný, FK Baumit Jablonec, SK Dynamo České Budějovice, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malše Roudné veze všechny body z Hluboké  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.