Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Letňák v příštím týdnu zahájí promítání zadara

Po událostech posledních dní, kdy všechny obyvatele Budějc zajímaly zejména události okolo demonstrací jsme rádi, že můžeme konečně upozorňovat na akce, které jsou daleko příjemnější. Dnes bychom všechny rádi pozvali tam, kam chodila mimo jiné randit zejména malinko odrostlejší generace Budějčáků – do Letního kina.

Vezměte mikiny, pro slečny, které jsou zimovřivé přibalte mládenci raději deku a ve čtvrtek, kdy kino zahajuje sezonu vyražte.

Věřte, že atmosféra Letního kina, kde si můžete dopřát při promítání svůj oblíbený nápoj je nezapomenutelná a vůbec nevadí, že díky technice kino nemůže hrát poslední filmové hity.

Prvním filmem bude ve čtvrtek 11.7. dnes již kultovní a oblíbená OBECNÁ ŠKOLA režiséra Svěráka. Následovat bude v pátek 12.7. film ONCE s Markétou Irglovou, který získal Oscara za soundtrack. Další program českobudějovického Letního kina naleznete zde.

Pro upřesnění uvádíme, že všechna představení začínají ve 21.30. hod. Ještě bychom rádi upozornili na skutečnost, že promítání je ZDARMA. Tak neváhejte a běžte si užít film pod nebem plným hvězd.

Autoři

Štítky Letní, kino, ONCE, Obecná Škola, letní kino, film, České Budějovice, Markéta Irglová, Ceny Oscar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letňák v příštím týdnu zahájí promítání zadara  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.