Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Do Budějc doputovala výstava Dobrovolníci mění svět

Libovolnou technikou ztvárněné představy o tom, jak dobrovolníci pomáhají zlepšit život jiným, přináší do Českých Budějovic putovní výstava Dobrovolníci mění svět. Od pondělka ji mohou návštěvníci shlédnout v prostorách krajského úřadu, řekla mluvčí kraje Kateřina Koželuhová.

U příležitosti akcí pořádaných v rámci Evropského roku dobrovolnictví výstavu pro veřejnost do prostor Krajského úřadu Jihočeského kraje v ulici U Zimního stadionu připravilo od pondělka 14. listopadu do 30. listopadu 2011 Evropské informační středisko Europe Direct České Budějovice.

„Vystavená díla jsou výběrem výherních příspěvků stejnojmenné soutěže pro mladé lidi ve věku 14 – 19 let, která se uskutečnila na jaře letošního roku. Tři nejlepší týmy vyhrály letecký zájezd do Bruselu a dalších čtrnáct nejzdařilejších děl se stalo součástí této výstavy,“ řekla vedoucí českobudějovického střediska Europe Direct Vladimíra Pavlová.

Výstava o dobrovolnictví putovala po celý rok z Evropského domu v Praze do informačního centra OSN a poté do dalších středisek Europe Direct. Na Krajském úřadě Jihočeského kraje ji bude v příštím týdnu doplňovat dvoudenní Veletrh dobrovolnictví.

Autor: Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky České Budějovice, krajský úřad, Katharina Cibbini-Koželuch, Jihočeský kraj, OSN, Brusel, Mediafax, Praha, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Budějc doputovala výstava Dobrovolníci mění svět  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.