Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Café Klub Slavie bude o Vánocích praskat ve švech

Štědrovečerní mecheche a hvězda top chart DNB na první svátek vánoční. Vánoce v Café Klubu Slavie se ponesou v tanečním rytmu. Pořadatelé si pro vás připravili na další dny hned dvě akce za sebou.

Rok se s rokem sešel a ve středu 24. prosince je opět na pořadu ten pravý vánoční mejdan - Oh My Christ no. 2.

Do Café Klubu Slavie dorazí DMC Champion, rezident pořadu Dance eXXtravaganza na rádiu Evropa 2 nebo mistr selektor a muž sršící vtipem DJ Flux. Na dostaveníčko s ním dorazí i DJ HellSmith v funkydeep housové mutaci setu a jako další host se představí DJ Atomhead.

Večer se ponese v rytmu funky, funky house, deep house, electroswing, swing a rozhodně padne i koleda. Takže sníst kapra, poležet u telky a rozhodně dorazit za hromadou přátel a ukázat nový svetr. Dveře klubu se otevřou ve 22 hodin a vstupné je jako dárek zdarma!

A protože Vánoce jsou o dárkách, týpci z Gangster Trippin, již legendární drumandbassové párty, si připravili na první svátek vánoční opravdový skvost! Dveře Café Klubu Slavie se otevřou už v osm večer a vstup je do 22. hodiny zadarmo.

Co vlastně na dalším dílu Gangster Trippin bude? Již světová hvězda L Plus, který vydal nové EP a podle organizátora Dje HellSmitha má našlápnuto hodně vysoko a brzy z něj bude uznávaná hvězda, na kterou se v klubu jen tak nepodíváte.

„Jeho nové EP má opravdu světový zvuk. Je to přesně to, po čem DNB scéna prahne. Bude z něj velká hvězda! Doporučuji dorazit, protože je to ten typ producenta, který půjde hodně nahoru a my si ho už nebudeme moci dovolit, stejně jako jsme měli vloni v Českých Budějovicích Sigmu, která je nyní patnáctkrát dražší,“ upozorňuje HellSmith.

Nové album rozhodně uslyšíte - a k tomu navíc spousty pecek i z minulosti. L Plus bude mít kvalitní podporu jihočeských DJ´s. Za Gangster Trippin nemůže chybět Dj HellSmith a po dlouhé době lamač dívčích srdcí a nastávající otec DJ Sergi.

Podpořit akci přijedou i týpci z Welcome to the Jungle - Tao Maffa a Johny Player. Chybět nemůže ani mladá krev Fury, R-Flyer a také ostřílený borec, mistr breaků a housek DJ Thinngy. DeepHouse set přijede zahrát z dalekých Baleárských ostrovů duo Lízal Brothers.

U vstupu se budou rozdávat dárky od Somersby, takže rozhodně dorazte včas!

Line-up

20:00 - 21:00 Lízal Brothers
21:00 - 22:00 Thinngy
22:00 - 23:00 Fury
23:00 - 00:00 Sergi
00:00 - 01:30 L Plus
01:30 - 02:30 HellSmith
02:30 - 04:00 Johny Player b2b Tao Maffa -> Soundpolis
04:00 - 05:00 R-Flyer

Tisková zpráva
Chilli Production

Štítky Café Klub Slavie, Oh My Christ no. 2, Somersby Gangster Trippin, L Plus, Vánoce, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Café Klub Slavie bude o Vánocích praskat ve švech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.