Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V pondělí startuje Týden knihoven! Připojí se i Budějce

Že rádi relaxujete v klidné knihovně? V tom případě je nadcházející týden určen právě vám! Uskuteční se totiž Týden knihoven, v rámci kterého Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích nabídne hned několik zajímavých akcí!

Hned v pondělí se uskuteční setkání s lékařem, evangelickým kazatelem a spisovatelem Zdeňkem Susou, který představí svou knihu Tělo a duše ve zdraví a nemoci. Další zajímavé setkání proběhne ve čtvrtek, kdy o svém novém románu Hranice promluví spisovatel Dalibor Vácha. Aby toho nebylo málo, o den později dorazí do knihovny spisovatel František Bauer.

Na své si přijdou i děti. Na víkend je v knihovně Na Sadech naplánován již 6. ročník Festivalu dětských knih, časopisů a her. Pozvání přijal například spisovatel a ilustrátor Pavel Čech či spisovatelka Petra Braunová. Na programu je divadlo, lesní pedagogika, množství her a zájem jistě bude i o skákací hrad.

Organizátoři nezapomínají ani na výstavy. Prohlédnout si můžete výstavu Ex Libris věnované Adolfu Kunstovi, výstavu plakátů maturitních prací studentů SUPŠ sv. Anežky České v Českém Krumlově, výstavu Mistr Jan Hus v literatuře a výstavu časopisů 25 let sdružení Jaroslava Foglara, která je nainstalována v oddělení periodik.

Štítky knihovna, týden knihoven, České Budějovice, výstava, Dalibor Vácha, František Bauer, Pavel Čech, Petra Braunová, Na Sadech, Jan Hus, Jaroslav Foglar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí startuje Týden knihoven! Připojí se i Budějce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.