Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Holkov opět zažije nefalšovaný večírek. V sobotu přijedou Tři sestry

Legendární Tři sestry se po roce opět chystají do Holkova na Českokrumlovsku! V sobotu 22. srpna rozpálí letní parket společně s kapelami SPS, Muerti a MZH.

Představovat blíže Tři sestry, by bylo jako pomyslné nošení dříví do lesa. Parta kolem charismatického Fanánka baví lidi již od 80. let a dá se říct, že je stále na vrcholu popularity, o čemž svědčí natřískané koncerty, kterých kapela během roku odehraje nemalou řádku.

Ani z hlediska studiových nahrávek ale Tři sestry nelení. Letošní novinka se jmenuje Fernet Underground - jak název napovídá, jedná se o narážku na Velvet Underground, ostatně za vše mluví obal, který evokuje debut této legendy.

Kromě novějších skladeb se fanoušci samozřejmě mohou těšit i na největší pecky z kultovních alb jako Na Kovárně to je nářez, Alkáč je největší kocour aneb několik písní o lásce či Švédská trojka. Zkrátka, jak to tak už u Tří sester bývá, těšit se můžete na večírek, který nezklame! Začíná se v 19 hodin.

Soutěž o lístky

Ve spolupráci s Letním parketem Holkov jsme připravili soutěž o lístky! Tři výherci, kteří dnes do 12:30 správně odpoví na následující otázku a poté budou vylosováni, získají po dvou vstupenkách.

Soutěž skončila. Vstupenky vyhrávají: Petr Lisoň, Vojtěch Fousek a Petra Havlišová.

Štítky tři sestry, Holkov, soutěž, okres Český Krumlov, Velvet Underground

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Holkov opět zažije nefalšovaný večírek. V sobotu přijedou Tři sestry  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.