Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Country, dechovka, plno jídla, pití, pohoda... Festival Hudební víkend se opět podařil

Na sídlišti Na Sadech v Českých Velenicích bylo o uplynulém víkendu živo. Proběhl zde festival s názvem Hudební víkend, který se tentokrát rozrostl i o páteční program. To však není jediná novinka - akce se poprvé uskutečnila v nově vybudovaném amfiteátru.

Festival je zaměřen hlavně na country a dechovku. Každému žánru je vymezen jeden den. Vzhledem k tomu, že se s pátečním programem počítá i na příští rok, je možné, že bude festival rozšířen například o rockovou muziku.

A kdo na akci zahrál? Například oblíbená českobudějovická skupina Patrola, která letos oslavila 20 let na scéně! Prostor byl dán i místním umělcům, respektive umělkyním - country tance předvedly tanečnice Country Ladies. Tančilo se také v neděli, kdy vystoupil soubor Trnky brnky.

Festival Hudební víkend byl zdarma a na dobře přístupném místě, takže se na něm zastavili i různí kolemjdoucí. Hned vedle pivního stanu se nacházelo dětské hřiště, takže si mohli zazpívat i mnozí rodiče, zatímco jejich ratolesti dováděly na některé z místních atrakcí.

Byla to zkrátka pohodička, ze které se pomalu a jistě stává očekávaná tradice. A jak již bylo zmíněno, s pokračováním se počítá i příští rok!

Štítky dechová hudba, Na Sadech, festival, amfiteátr, jídlo, Patrola Šlapeto, pití

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Country, dechovka, plno jídla, pití, pohoda... Festival Hudební víkend se opět podařil  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.