Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Epydemye vás nakazí skvělou energií

Hned zkraje týdne vás čeká příjemný koncert oblíbené folkové kapely. Kino láká na československé drama Skleněný pokoj.

Úterý 19. března

Epydemye – Malá scéna Metropol – 19:00
Oblíbená folková českobudějovická skupina své kvality pravidelně potvrzuje na albech i na koncertech, které jsou vyhlášené skvělou energií a precizní sehraností. Přijďte si to taky užít!

Středa 20. března

Skleněný pokoj – CineStar IGY Centrum
Minulý týden mělo premiéru československé drama Skleněný pokoj, ve kterém si zahráli Karel Roden, Hanna Alström, Carice van Houten a další nejen české herecké hvězdy. Příběh začíná ve 30. letech minulého století, kdy nad Brnem vyrostl modernistický skvost slavného architekta Reinera von Abta se skleněným pokojem uprostřed. Kolem rodiny Viktora Landauera (Karel Roden) i titulního pokoje se točí příběh ovlivněný válkou i zakázanou láskou.

Čtvrtek 21. března

Vandráci / Vagamundos – DK Metropol – 17:00, 20:00
Trojice českých umělců a dobrodruhů (Pavel Liška, Jan Révai a Hynek Bernard) podnikli cestu po Střední Americe od Panamy po Mexiko. Jejich zážitky jsou syrové, zábavné a nečekané. Pokud se zajímáte o cestování a baví vás tyhle tři osobnosti, určitě si představení nenechte ujít.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Karel Roden, energie, Hanna Alström, hudební skupina, Cinestar, Pavel Liška, Jan Révai, Dům kultury Metropol, Brno, Mexiko, Panama

KULTURNÍ TIPY: Epydemye vás nakazí skvělou energií  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.