Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pohádková Třeboň představí osm pohádek

Od 27. října do 11. listopadu ovládne jihočeské město Třeboň kouzlo pohádek. Divadlo J. K. Tyla na své loutkové scéně představí celkem osm příběhů.

Pohádkový festival odstartují 27. října Loutky bez hranic. V Příbězích malé Lupitiny Gonzáles zprostředkují herci mexickou oslavou Dušiček. Třeboňské loutkové divadlo bude ale pohádkami obsazeno i po tři následující dny 28., 29. a 30. října.

Divadelní společnost Kejklíř si pohraje s knížkou Daisy Mrázkové Můj Medvěd Flóra. Divadlo Lokvar představí tři pohádky podle knížky Tatínek není k zahození. Buchty a loutky přivezou Kocoura v botách.

V sobotu 3. listopadu zahraje v divadle J. K. Tyla Marešova divadelní společnost Pošťáckou pohádku. V loutkovém divadle se 4. listopadu zapletou diváci do Pletených pohádek s Divadýlkem Kuba.

Spolek třeboňského loutkového divadla zahraje 10. listopadu Perníkovou chaloupku a poslední pohádkový příběh Dva neposlušní zajíci přiveze 11. listopadu divadlo Bořivoj.

Program Pohádkové Třeboně je určen především pro předškolní a mladší školní věk, jistě ale potěší i dospělé s dětskou duší. Začátky pohádek jsou vždy v 15:30. Vstupné 70 korun, děti do 3 let mohou jít bez nároku na sedadlo zdarma.

Předprodej vstupenek a další informace získáte v informačním centru Třeboň nebo na webu města.

Tisková zpráva

Štítky pohádky, Třeboň, divadlo, kultura, pohádka, loutkové divadlo, Divadlo Josefa Kajetána Tyla, Daisy Mrázková, Divadlo J. K. Tyl, Kocour v botách, Kejklíř, Pošťácká pohádka

Pohádková Třeboň představí osm pohádek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.