Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Bavit vás bude Karel Šíp i Jakub Smolík

Tento týden si můžete přijít zatančit do Metropolu, poslechnout si Jakuba Smolíka nebo se zasmát s Karlem Šípem.

Úterý 23. řijna

Jakub Smolík s doprovodnou skupinou – Metropol – Divadelní sál – 19:30
Český zpěvák, který okouzluje především něžné pohlaví, již tradičně vystoupí v jihočeské metropoli. Na programu budou známé songy jako Jen blázen žárlí, Prý chlapi nebrečí či Nejsi má, ale i některé jeho starší písničky, které pravidelný návštěvník mohl v posledních letech trochu postrádat.

Středa 24. října

Rozhlasová tančírna – DK Metropol – 19:00
Oslavte stylově 100 let od vzniku Československa a přijďte si zatančit do Metropolu. O hudbu k tanci se postará Rozhlasový swingový orchestr se svými sólisty a hostem Vojtěchem Havelkou, českým hercem a synem Ondřeje Havelky.

Čtvrtek 25. října

Minipárty s Karlem Šípem – DK Metropol – 19:00
Bavič, moderátor a textař Karel Šíp přijede do Budějc se svou zbrusu novou zábavnou show, tak si to nenechte ujít! Čeká vás večer na motivy oblíbeného pořadu Všechnopárty a prostor dostanou i dotazy diváků. 

JF a Alfredo Zamarra – Jihočeská filharmonie – Kostel sv. Anny – 19:00
Za doprovodu Jihočeské filharmonie vystoupí italský violista Alfredo Zamarra. Na programu jsou skladby: Leoš Janáček: Adagio pro orchestr, Bohuslav Martinů: Rapsodie – koncert pro violu a orchestr H 337, Vítězslav Novák: Slovácká suita, op. 32 a Jan Šikl: O myšlení času a ještě jiných věcech.

Autoři | Foto Facebook Jakub Smolík

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, Karel Šíp, Jakub Smolík, Dům kultury Metropol, orchestr, vznik Československa, Vojtěch Havelka, Ondřej Havelka, Leoš Janáček, Bohuslav Martinů, Vítězslav Novák, Všechnopárty

KULTURNÍ TIPY: Bavit vás bude Karel Šíp i Jakub Smolík  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.