Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Už podruhé představí Tereza Sabáčková své modely v krásných prostorech kláštera

Již podruhé můžete v sobotu, 28. října, prožít neopakovatelné chvíle spojené s krásnými prostory křížových chodeb Dominikánského kláštěra na Piaristickém náměstí, kde své modely předvede přední české návrhářka Tereza Sabáčková. Pozvání na akci přijalo mnoho úžasných hostů.

Na módní přehlídce představí svoji poslední knihu „Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce“ spisovatel Michal Brozman, klášterem se rozezní hudba a zpěv Marka Ztraceného a Smyčcového elektrického tria Inflagranti. 

Tereza Sabáčková, která obléká známe osobnosti, navrhuje a tvoří modely do českých i světových soutěží krásy, dobře ví, jak těžké je se stát úspěšnou módní návrhářkou a dostat se do absolutní  návrhářské špičky. Z tohoto důvodu se rozhodla pomáhat začínajícím profesionálním i amatérským tvůrcům, kteří se zúčastnili „Soutěže o nejzajímavější model roku 2017“ a dala jim již po druhé prostor předvést vytvořené modely na její autorské přehlídce.

Vítězky jednotlivých kategorií soutěže obdrží „Dárkové poukazy“ od partnerů přehlídky, až do výše osmi tisíc korun.  Diváci svým hlasováním přímo na přehlídce rozhodnou o absolutní vítězce v kategorii Cena diváků. 

Módní přehlídku zpestří volnočasová kolekce Gerry Webber a závěr večera bude patřit nádherným modelům módní návrhářky Terezy Sabáčkové , které oblékala nejedna česká celebrita, doplněné pánskými obleky z prodejny Oděvy Urbanovi. 

K pravidelným přehlídkám Terezy Sabáčkové patří moderátorská dvojice herečka Eva Čížkovská a její dcera Adéla Jelínková. Program je opravdu nabitý a je na co se těšit. Vstupenky za 340 korun si můžete zakoupit v předprodeji  v restauraci Klika  a v prodejně Oděvy Urbanovi. K zakoupení budou lístky i na místě, a to za 390 korun.

Soutěž o vstupenky na módní přehlídku Terezy Sabáčkové (28. října od 19:00 hodin)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář/ čtenářka vyhrát dvě vstupenky na módní přehlídku v prostorech křížových chodeb Dominikánského kláštera. Stačí do středy, 25. října, do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!
Správná odpověď byla za B. Lístky na přehlídku vyhrála Jana Tuslová! Gratulujeme!

Tisková zpráva

Štítky Tereza Sabáčková, soutěž, módní přehlídka, klášter, Marek Ztracený, Michal Brozman, vstupenka, oblečení, Eva Čížkovská, Adéla Koudelová, křížová chodba, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Už podruhé představí Tereza Sabáčková své modely v krásných prostorech kláštera  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.