Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Budějcký Metropol zve na muzikálovou pohádku Ať žijí strašidla

Ať žijí strašidla je muzikálová pohádka Dany Morávkové a Metropolitního divadla Praha, kterou v sobotu 21. října uvede českobudějovický Metropol. Představení v divadelním sále začne v 19:00 hodin. A Budějcká Drbna dostane několik z vás na představení zadarmo.

Vysoko nad jedním strašidelným údolím, na jednom strašidelném vršku se tyčí ten nejpodivnější dům, jaký si jen dovedete představit. Všichni mu říkají „strašidelný zámek“. Povídá se, že na zámku bydlí strašidla a vyděsí každého, kdo by rušil jejich klid. Jednoho dne se do zámku před bouřkou schová Hermínka, které zemřeli oba rodiče a zůstala tak na světě sama. Nikde u lidí kolem sebe nenašla pomocnou ruku, a tak se sama vydá do světa hledat štěstí.

Setkání se strašidly jí přinese do života radost, domov a naději. Netuší ale, že chamtivý starosta se chystá strašidelný zámek zbourat a vyhnat jeho obyvatele… A jak to dopadne? To se musíte přijít podívat do Divadelního sálu Metropolu. Pohádka je určena pro děti od tří let a pro první stupeň základních škol. 

Scénář vytvořila a režie se chopila Dana Bartůňková, nejznámější autorka muzikálových pohádek například Obušku z pytle ven, O medvědu Ondřejovi, Čertův švagr a dalších. Hudbu složil Pavel Kučera. V muzikálové pohádce Ať žijí strašidla hrají a zpívají Daniel Koťan, Dana Bartůňková, Milena Soukupová, Filip Müller a další.

A díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva z vás získat zdarma dvě vstupenky.

Soutěž o vstupenky na Ať žijí strašidla (21. října – 19:00)

Dva čtenáři Budějcké Drbny mohou vyhrát po dvou vstupenkách na muzikálovou pohádku Ať žijí strašidla. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do čtvrtka 19. října do 19:00 hodin zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Hlavní postavou muzikálové pohádky Ať žijí strašidla je Hermínka. Správně byla odpověď A. 

Po dvou vstupenkách vyhráli Luboš Zabilka a Alena Falářová. Blahopřejeme!
 

Jak se jmenuje hlavní postava muzikálové pohádky Ať žijí strašidla?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto metropolitnidivadlo.cz

Štítky Ať žijí strašidla, pohádka, muzikál, Metropol, soutěž, vstupenka, představení, zámek, Dana Morávková, Dům kultury Metropol, Divadlo Milénium, Dana Bartůňková, Drbna.cz, Filip Müller, Pavel Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Budějcký Metropol zve na muzikálovou pohádku Ať žijí strašidla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.