Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dýně mohou být nejen chutné, ale i strašidelně krásné. Přesvědčte se u Ferenčíka

PR článek

Dýňové slavnosti v Zahradnickém centru Ferenčík se již staly milou tradicí. Na dýně pro pochutnání i na pokoukání se můžete těšit opět, a to už o tomto víkendu 14. a 15. října. Program je připraven na oba dny, vždy mezi 10. a 17. hodinou. A to za přízně i nepřízně počasí.

Dýně, dýně, a zase dýně. Těm bude patřit víkend 14. a 15. října v Zahradnickém centru Ferenčík. Klasický halloween tam ale nehledejte. Ferenčík má pro vás Dýňové slavnosti s co největším využitím dýní. Připraveny budou dýňové pochoutky sladkých i slaných chutí.

Po celý den si můžete vydlabat dýňové strašidlo. O zpestření a zábavu se postará klaun Hugo. Pro děti bude připravena hallowenská soutěž a drobotina si určitě s chutí zařádí ve skákacím hradu.

V kavárně Zahradnického centra Ferenčík můžete ochutnat spoustu dobrot, a to nejen těch dýňových. Nakonec se děti mohou vyfotit ve fotokoutku. 

Hlavní program je naplánován mezi 10. a 17. hodinou a bude probíhat za každého počasí. V Zahradnickém centru Ferenčík na vás bude čekat skvělá atmosféra a dlabání dýní po celou otevírací dobu.  

Štítky dýně, Ferenčík, program, skákací hrad, Halloween, FERENČÍK s.r.o., slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dýně mohou být nejen chutné, ale i strašidelně krásné. Přesvědčte se u Ferenčíka  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.