Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Módní přehlídka pro dobrou věc. Andělská fashion show přivítá letošní finalistky České Miss

Pomoc pro děti s onkologickým onemocněním. To je hlavním cílem prvního ročníku charitativní módní přehlídky Andělská fasion show, kterou pořádá modelingová a eventová agentura LV Models. Zámecká jízdárna v Českém Krumlově ožije v sobotu 16. září od 20 hodin.

Diváci budou moci čerpat novou módní inspiraci od značek Diesel, Best Line, Boutique Mata Hari, Koutný a Roosevelt fashion store. Přehlídku zakončí svými svatebními a plesovými šaty módní návrhářka Šárka Žlábková. Modely doplní ručně tvořené šperky Impronte. V krásných róbách, sexy prádle, ale i každodenních outfitech, se předvedou finalistky České Miss 2017.

Kromě prezentace modelů nabídne doprovodný program taneční show skupiny Juicy Divas, hudební vystoupení Andrey Jiskrové nebo tombolu. Slavnostně bude také předán šek pro nadaci Dobrý Anděl. Po skončení přehlídky se všichni návštěvníci mohou přesunout na afterparty do českokrumlovského music baru City Lounge.

Celým večerem provede známá moderátorská dvojice Miroslav Šimůnek a Eva Decastelo, jako host se představí Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková. Více informací o Andělské fashion show najdete na oficiálních stránkách akce, kde si rovnou můžete zakoupit lístek. Ale pozor, počet míst je omezený.

Generálními partnery akce jsou ERA Komplet, Lewest, Imperial club, Secure Home a Juliette Armand. Partnerem je také společnost Lesy a rybníky města Českých Budějovic.

Autoři

Štítky módní přehlídka, charita, LV Models, Česká Miss, Český Krumlov, Andrea Jiskrová, Miroslav Šimůnek, Eva Decastelo, Kristýna Kubíčková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní přehlídka pro dobrou věc. Andělská fashion show přivítá letošní finalistky České Miss  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.