Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Animák, neskutečný příběh za života a… Temná věž

Tento týden máte v Cinestaru na výběr ze tří premiér, kterým dominuje dlouho očekávaná adaptace uctívané knižní série Stephena Kinga.

Temná věž

Legendární sága Stephena Kinga… Sága, ze které měli filmaři doposud respekt. Roland Deschain (Idris Elba), poslední z řádu rytířů, vede odvěkou bitvu s Walterem O' Dimem, známým též jako Muž v černém (Matthew McConaughey). Je odhodlaný zabránit mu ve zničení Temné věže, která svou existencí drží pohromadě celý vesmír. Uvidíme, jestli se podařilo geniální knižní předloze alespoň trošku přiblížit.

Barry Seal: Nebeský gauner

Barry Seal se zoufale nudil, a tak se vrhnul po hlavě do dobrodružství, které bylo natolik šílené, že ho musel napsat sám život. Příběh podle skutečné události, jenž je jedním slovem neskutečný. V hlavní roli Tom Cruise, který již má s režisérem Dougem Limanem dobrou zkušenost z filmu Na hraně zítřka.

Velká oříšková loupež 2

Pokračování úspěšného animáku! Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku.

Autoři | Foto Youtube

Štítky kultura, film, premiéry, tipy, Stephen King, Cinestar, Matthew McConaughey, Idris Elba, Roland Deschain, Tom Cruise, Temná věž, Doug Liman, Barry Seal: Nebeský gauner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Animák, neskutečný příběh za života a… Temná věž  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.