Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Přeštěnicích pod širým nebem se objeví i Jelen

Při sedmnáctém ročníku hudebního festivalu Open Air Musicfest Přeštěnice uprostřed lesů, luk a strání spatříte i Jelena.  Kapela Jelen, zjevení na hudební scéně posledních let, se v pátek 30. června se svými melodickými songy představí v plné kráse!

Jelen je akustická kapela se členy na ose Přibyslav - Praha, kteří se v roce 2011 seznámili na jam session ve studiu producenta Martina Ledviny a následně na to založili kapelu. Jelen hraje „roots music“ - vlastní tvorbu, která vychází z kořenů country, folku, bluegrass a blues a ladně se mísí s dynamikou bigbítu. Svým osobitým a přitom přímočarým přístupem se ve svých písních drží kouzla hudební syrovosti a přirozenosti.

 

Kultovní festival Open Air Musicfest Přeštěnice plný pohody a rodinné atmosféry se uskuteční v pátek 30. června a v sobotu 1. července a pro všechny nedočkavce je navíc na čtvrtek 29. června připraven festivalový večírek. Páteční program je pojat v rodinném duchu – vystoupí zde vycházející hvězda českého popu – zpěvák Sebastian, po kterém bude následovat fenomenální kapela Slza. Kromě kapely Jelen se tento den můžete těšit i na skupiny Mandrage, Fast Food Orchestra, Imodium či Rybičky 48 se svou speciální pyrotechnickou show.

Festivalová sobota bude ve znamení rocku. Radio Stage a Fajn Rock Music Stage nabídnou pestrou přehlídku oblíbených českých kapel, jako je  Škwor, Harlej, Citron, Alkehol, Zakázaný Ovoce a nebude zde chybět ani legenda české rockové hudby - Kamil Střihavka se svou skupinou Leaders. Na festivalu se také představí zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus nebo Expedice Přeštěnice. Jako bonus je pro návštěvníky festivalu připraven bohatý doprovodný program v podobě již tradiční divadelně poetické stage a atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam.

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je stále k mání za akční cenu 650 korun, vstupenka na pátek či na sobotu stojí 390 korun a na čtvrteční festivalový večírek budete vpuštěni za symbolických 50 korun. Vstupenky na festival lze zakoupit v Turistickém informačním centru Milevsko, v kanceláři Domu kultury Milevsko, na pokladně milevského kina nebo si je můžete opatřit online z pohodlí domova na portálu Milevskem.cz a v dalších předprodejních sítích.

Soutěž o vstupenky na Open Air Musicfest Přeštěnice (29. června - 1. července)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři/čtenářky vyhrát dvě vstupenky na Open Air Musicfest Přeštěnice. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pondělí 26. června do 12. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

Soutěž skončila!

Jako první zahraje, a zahájí tak přeštěnický festival, kapela Náhodný výběr, a to ve čtvrtek 29. června od 19:00 hodin. Správně byla odpověď A. Po dvou vstupenkách na Open Air Musicfest Přeštěnice vyhráli: Petr Zich a Simona Vančurová. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky festival, Přeštěnice, kapela, Jelen, Mandrage, hudební skupina, soutěž, vstupenka, Martin Ledvina, krása, hudební festival, Milevsko, Praha, Kamil Střihavka, Přibyslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Přeštěnicích pod širým nebem se objeví i Jelen  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.