Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Sucháč Fest v Kaplici nabídne Monkey Business či Děda Mládek Illegal Band

Monkey Business jsou headlinerem letošního Sucháč Festu, který se uskuteční poslední červnový den v kaplickém městském parku. Kromě zmíněných hvězd se fanoušci mohou těšit na kapely Děda Mládek Illegal Band, Tabasco, D.O.R.A. a Pekař.

„Loni jsme pořádali první ročník této akce, ale v malinkém a s místními kapelami před kulturním domem. Letos jsme Sucháč fest pojali ve větším. V městském parku postavíme pořádnou stage a na pódiu se vystřídá celkem šest kapel,“ říká vedoucí kaplického kulturního a informačního centra Stanislav Trs.

Podle jeho slov budou na místě i rozmanité atrakce. „Například rodeo býk, lidský stolní fotbal a jiné. Určitě nezapomínáme ani na naše nejmenší, takže děti se mohou těšit třeba na skákací hrady a podobné záležitosti pro dovádění.“

Moderátorem akce bude Milan Džuba. Vstupné v předprodeji je 200 korun, na místě bude 250 korun. Jeden z vás mohou na akci vyrazit zdarma! 

Soutěž o vstupenky na Sucháč Fest (30. června - 17:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář/čtenářka vyhrát dvě vstupenky na Sucháč Fest v Kaplici. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pondělí 26. června do 10. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.   

Soutěž skončila!

Monkey Busineness spolupracovali s legendárním zpěvákem Glennem Hughesem. Správně byla odpověď B. Dvě vstupenky na Sucháč Fest vyhrála Jana Škorničková. Blahopřejeme!

Autoři | Foto Matěj Třasák

Štítky Monkey Business, Sucháč Fest, Kaplice, kapela, soutěž, Děda Mládek Illegal Band, hudební skupina, vstupenka, městský park, Glenn Hughes, Jana Škorničková, Džuba, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Sucháč Fest v Kaplici nabídne Monkey Business či Děda Mládek Illegal Band  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.