Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihočeské divadlo připravilo na pátek další Utajený koncert

Jihočeské divadlo pořádá v pátek 19. května v pořadí již čtvrtý Utajený koncert. Tyto koncerty jsou kombinací klasické hudby a zábavy a konají se na zajímavých místech, která veřejnosti obvykle nejsou přístupná.

První z nich se konal na základně Letecké záchranné služby v Plané u Českých Budějovic a setkal se s velkým diváckým úspěchem, druhý v depu Dopravního podniku města České Budějovice a třetí v bývalé slévárně Škoda, nyní areálu opravny velkých vozidel společnosti 4Rail.

I tentokrát odvezou autobusy diváky na neméně zajímavé utajené místo, na kterém zazní hudební díla propojující jednotné téma. Jaké téma to tentokrát bude? To mohou diváci již teď tipovat.

Na programu je tentokrát Wagnerova Jízda Valkýr, Sibeliusova Labuť z Tuonely, Thunderbolt P-47 Bohuslava Martinů nebo Stravinského Pták Ohnivák. Láká vás program a chcete znát ono utajené místo? Vstupenky v předprodeji jsou ještě k mání. Autobusy vyrážejí již v pátek 19. května přesně v 19:00 hodin od Jihočeského muzea.

Chcete vědět, jak na to?

  • Rezervujte - kupte si vstupenku na představení, která v tomto případě funguje i jako jízdenka. Právě autobus vás totiž zaveze na konkrétní utajované místo koncertu i zpět.
  • Vyrážíme 19. května přesně v 19:00 hodin označenými autobusy od budovy Jihočeského muzea (ulice Dukelská). Buďte dochvilní - autobus nečeká!
  • Oblečte se neformálně a pohodlně.
  • Předpokládaný čas návratu k budově Jihočeského divadla je ve 21:00 hodin.

Tisková zpráva

Štítky koncert, Jihočeské divadlo, České Budějovice, klasická hudba, Planá, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeské divadlo připravilo na pátek další Utajený koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.