Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fernando Saunders vystoupí v budějckém River Music Clubu

Americký baskytarista a zpěvák Fernando Saunders míří do Českých Budějovic. Tento dlouholetý baskytarista slavného Lou Reeda, spoluhráč Jeffa Becka, Jimmy Page či Erica Claptona vystoupí v pátek 28. dubna v River Music Clubu. 

Fernando Saunders má za sebou jedenáct řadových desek s Lou Reedem (z let 1982 - 2008). První sólové album Cashmere Dreams vyšlo v roce 1989, následovalo The Spin"(1993). I Will Break Your Fall - třetí sólové album - bylo v Německu a ve Švýcarsku v TOP 10, v USA a v Kanadě se poté umístilo v žebříčku TOP 40!

V roce 2011 Fernando Saunders vydal čtvrté sólové album s názvem Plant a Seed, na které se mimo jiné podílel i člen skupiny Čechomor Karel Holas. O dva roky později (2013) pak vyšlo uznávané album Happiness (hosté Lou Reed, Suzanna Vega, Jan Hammer). Podílel se také na albu Srdcebeat (2015) české populární kapely Kryštof.

V River Music Clubu se v pátek 28. dubna začíná ve 20:00 hodin, předkapelou amerického rockového a jazzového zpěváka a baskytaristy bude Prasklej jogurt z Českých Budějovic.

Tisková zpráva

Štítky Fernando Saunders, Lou Reed, Eric Clapton, Jimmy Page, Jeff Beck, České Budějovice, Rivera, Karel Holas, Německo, USA, Švýcarsko, Jan Hammer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fernando Saunders vystoupí v budějckém River Music Clubu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.