Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Za necelý měsíc vyjde nová deska legendárních Deep Purple. O několik týdnů později zaburácí v Praze

V pátek 7. dubna budou mít fanoušci Deep Purple svůj den! Kapela vydá svou novou řadovou desku Infinite, se kterou naváže na čtyři roky starou nahrávku Now What?!

A je skutečně na co se těšit. První singly mluví za vše! Time For Bedlam, která desku otevře, hardrockově bouří, Don Airey mučí své hammondy a člověk tak zažívá určitou nostalgii. Jednoznačně povedený song.

Druhý singl je aktuální (zveřejněn byl 7. března) a dělá radost stejně jako první věc. All I Got Is You není tak zuřivá, naopak je velmi pohodová. Nechybí prog-rockové vsuvky, které tak zpříjemňovaly zmiňované album Now What?! Bezesporu jedna z nejlepších skladeb, se kterou Deep Purple v posledních deseti letech přišli.

Vypadá to nadějně. Now What?! probudila nejednoho fanouška kapely, který již mohl nad Deep Purple zlámat hůl. Bylo to skvělé album a Infinite má nakročeno k tomu, aby ho ještě překonalo. Uvidíme v dubnu.

Jak nové skladby budou znít naživo, se přesvědčíme 22. května v Praze! O2 arena se otřese v základech, protože ač je chlapům už kolem 70 let, zatnout drápy pořád umí.

Štítky Deep Purple, Praha, hudební skupina, Don Airey

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za necelý měsíc vyjde nová deska legendárních Deep Purple. O několik týdnů později zaburácí v Praze  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.