Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Metalový večer v River Music Clubu

Opravdovou lahůdku pro všechny fanoušky metalu připravili na pátek 10. února v River Music Clubu v Českých Budějovicích. Tou je exkluzivní vystoupení mexické metalové kapely Cuentos de Celiz, která nyní jede evropskou tour a na ní má i dvě zastávky v České republice. Předskokany jim budou dělat českobudějovické kapely Kapybara a Moon Base. Začátek je ve 20 hodin.

Kapela Cuentos de Celiz vznikla na konci roku 2011 v Playa del Carmen z nápadu zkombinovat různé žánry a styly z metalu, s latinskými rytmy, včetně black metal, death metal, trash metal, punk, nu metal , progressive metal, deathcore, samba a dokonce disco, to vše spojili dohromady a nakombinovali s  jemnými a drsnými přechody. Jejich frontman je žena se silným hrdelním hlasem.

Cuentos de Celiz vystupuje jako jedinečné, všestranné a dokonce i zábavné pásmo, dělají satiru a výsměch, tomu co je tradiční a běžné v daném žánru, ukazuje zcela nový směr. Nástroje se uzpůsobili podle svého, což umožňuje zcela neobvyklé zvuky, melodie a jedinečné harmonie, mnohostranné a polyrytmické bubnování dodávají zvláštní atmosféru, sílu a jedinečnost.

Kapybara je kapela jejíž historie se začala psát již v roce 1992, má jistě v Českých Budějovicích svou stálou fanouškovskou základnu. Pohybují se mrštně mezi více metalovými subžánry, a valivé tempo a skvělý zatěžkaný a zároveň ostrý zvuk jako pojítko celek lepí dohromady jako kvalitní chemoprén. Své poslední album D.Evil Is Back vydali v roce 2015.

Moon Base je mladá rocková kapela, která se snaží svým hudebním rozpětím potěšit ucho nejednoho rockera.

Autoři

Štítky hudební skupina, České Budějovice, Česko, Playa del Carmen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Metalový večer v River Music Clubu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.