Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Comeback Mela Gibsona v roli režiséra? Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny dá odpověď!

Aktuální premiéry v Cinestaru se tentokrát obejdou bez typického pop-cornového bijáku, avšak za pozornost určitě stojí. Minimálně válečný epos Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, který si vzal na starosti samotný Mel Gibson!

Příchozí

Snímek Příchozí je provokativním vědeckofantastickým thrillerem od slavného režiséra Denise Villeneuvea (Sicario: Nájemný vrah, Zmizení). Tak se píše v textu distributora. No vida, provokativní vědeckofantastický thriller, to zní celkem originálně. A o čem tedy film je? O invazi mimozemšťanů. Co chtějí? Proč u nás přistáli? Na to se bude snažit nalézt odpovědi elitní tým v čele s Louise Banksovou, kterou hraje Amy Adams.

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Mel Gibson opět u režie? Hell yeah!!! Melův herecký comeback se prozatím příliš nedaří, ale podle traileru na jeho válečnou novinku se dá usuzovat, že za kamerou mu to stále jde na jedničku! Film sleduje mladíka, který se za druhé světové války stal skutečným hrdinou. Aniž by alespoň jednou vystřelil! Moc se těšíme, co vám budeme povídat.

Egon Schiele

Egon Schiele není na jihu Čech neznámý pojem. Ostatně kdo z nás ještě nebyl v galerii v Českém Krumlově... Provokativní vídeňský umělec se dočkal životopisného filmu, pod kterým je podepsán rakouský režisér Dieter Berner.

Autoři | Foto www.csfd.cz

Štítky Mel Gibson, Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, režisér, Cinestar, Egon Schiele, Amy Adamsová, druhá světová válka, Dieter Berner, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Comeback Mela Gibsona v roli režiséra? Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny dá odpověď!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.