Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Pavlína Jíšová a Smutný Karel – to je pro tento týden festival Central Park Slavie

Čtvrteční program Central Parku Slavie jsme si již představili. Vystoupí Pavlína Jíšová a její přátelé ve čtyřhodinovém bloku. Na pódiu se vystřídá nespočet hostů. A snad dojde i na překvapení. Jaké? To zjistíte, pokud se zajdete podívat!

Páteční program bude ve znamení rocku a blues. Na prkna co znamenají budějcký svět, se už těší legendarní uskupení Smutný Karel. 

Smutný Karel je kapela, která se ráda nechává inspirovat všemi žánry moderní hudby, ať už psychedelickou hudbou amerických Grateful Dead či Allman Brothers Band nebo reggae či bluesovou muzikou šedesátých až dnešních let. Při domlouvání hraní s kapelou pořadatelé zjistili, že dvě hodiny hraní jim nestačí, proto vás budou bavit celý večer a myslíme, že až budou vyhazovat v deset pojistky, budou chtít hrát dál!

Vstupné na oba dva dny je zajisté zdarma. Na oba dva dny je dle pořadatelů objednané počasí, takže už není jediná výmluva pro to, abyste nedorazili!

Štítky Pavlína Jíšová, festival, Grateful Dead, The Allman Brothers Band, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavlína Jíšová a Smutný Karel – to je pro tento týden festival Central Park Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.