Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

University Band Contest zná své vítěze!

Celostátní soutěž University Band Contest pro Jihočeský kraj má i letos vítěze. Je to kapela Quiet! Soutěže se zúčastnilo celkem šest kapel a ta nejlepší postoupila do celostátního kola. University Band Contest se pořádá od roku 2012 a již dvakrát se uskutečnila v klubu K2. Loňské kolo vyhrála kapela Náhodný Výběr.

 
University Band Contest 2016 - Vítěz kapela Quiet

University Band Contest 2016 / Děkujeme všem kapelám za účast a především divákům za skvělou atmosféru kterou vytvořili!

Zveřejnil(a) Klub K2 České Budejovice dne 13. březen 2016

 

Obě tyto kapely vystoupí již tento pátek v K2. Uslyšíte tedy momentální tvorbu mladých a nadějných kapel, které pravděpodobně ještě neřekly poslední slovo. Vstupné je symbolických 50 korun. 

Náhodný Výběr

Kapela původem ze Soběslavi vznikla v roce 2013. Zaměřuje se na styl pop-punk a právě nahrává své druhé CD. Chce s ním dokázat tolik, kolik jen bude možné. Kluci už hráli s kapelami jako je zakázanÝovoce, Rybičky 48 či Vypsaná fiXa Hrají je na několika českých rádiích. Náhodný Výběr už na svém kontě má i dva videoklipy. Parta spolu zažila spoustu věcí a hudbou si postupně plní své sny. 

Quiet 

Pět muzikantů z Českých Budějovic, kteří spolu hrají od roku 2012. Otírají se o styly jako pop, rock, alternative music, hip-hop nebo folk. Vše je završené slovenskými texty. Kapela za svoji existenci měla spousty EP, ať už klasické demo nahrávky, recesisticky laděnou píseň Prezident má swag, nebo písně ve spolupráci s 3P Crew (hip-hop). V roce 2015 však vydala své první oficiální album s názvem Vo svetle lámp, jehož písně tvoří nynější repertoár. Během loňského roku se kapela ukázala i jako support známých interpretů UDG, Voxel, zakázanÝovoce a zahrála si na kolínském festivalu Natruc. Na Vánoce vydala svůj první klip k písni Táto noc. V letošním roce byla kapela přizvána na koncertní tour po České republice s kapelou Liwid.

Štítky hudební skupina, Jihočeský kraj, Rybičky 48, Vypsaná fiXa, Soběslav, Česko, Vánoce, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

University Band Contest zná své vítěze!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.