Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kultura

RECENZE: Oceán novou deskou Ve smíru dokázal, že je stále naprosto ojedinělým úkazem české scény

Kluci to dokázali... To byla první myšlenka, která mě napadla, když jsem poslouchal novou desku Oceánu s názvem Ve smíru. Desku, která samozřejmě bude ještě nějaký čas vzbuzovat emoce, avšak věřím, že ty kladnější budou převažovat. Že totiž Oceán...

Propichování kondomů z vůle boží? Knězovy děti v Jihočeském divadle

Druhou činoherní premiérou této sezóny je balkánská hořká komedie Knězovy děti. Česká osmdesátiminutová premiéra proběhne tento pátek 11. listopadu v 19.00 hodin v Jihočeském divadle.

Po dvou letech se Mňága vrací do Café Klubu Slavie!

"Tešili jsme se, až zase vyrazí na klubové turné a je tu! Mňága dorazí 12.11.2016 opět do Café Klubu Slavie a my vás zveme! Mňága je kapela, která hraje hit za hitem, které všichni doslova znají, ikdyž si to nemyslí”, těší se dramaturg Café Klubu...

SOUTĚŽ: V Metropolu s Helenou Vondráčkovou zazpívá také budějcká Carmína

Legendární zpěvačka Helena Vondráčková dorazí 20. listopadu do Českých Budějovic! Od 19 hodin zazpívá ve Společenském sále Metropolu. Těšit se můžete jak na největší klasiky z Helenina repertoáru, tak na novinky.

Zvířata zpátky na klubové scéně, zpátky doma v Café Klubu Slavie a to již tento pátek

Po menší odmlce se kapela Sto Zvířat vrací zpět do oblíbeného Café Klubu Slavie. Zvířata vezou nové album, ale i osvědčené klasiky.

Robbie Williams se po dvou letech vrací do Česka. Vystoupí v srpnu příštího roku

Jeden z nejúspěšnějších světových popových interpretů Robbie Williams vystoupí 19. srpna příštího roku na letišti v pražských Letňanech. Zpěvák to oznámil na tiskové konferenci v Londýně, kde informoval o koncertních termínech svého evropského...

KULTURNÍ TIPY: Divadlo a koncerty: Sto zvířat, Mňága a Žďorp, Tři sestry a Horkýže Slíže

Kulturní scéně vládne divadlo – vrcholí Budějcká Thalie a kromě bohaté nabídky představení Jihočeského divadla se můžete těšit i na vystoupení Jakuba Koháka a Matěje Rupperta. A nezapomeňte si zajít taky na svatomartinskou husu!

Velkolepá reggae party s Pub Animals a Michalem Šepsem už zítra ve Slavii

Hudební kluby připravili pro letošní podzim opravdu nabitý program. Kdo ale už teď steskne po letní pohodě nebo se těžce pere s podzimní melancholií, mohla by ho z toho dostat pořádná dávka reggae.

Herec Ondřej Veselý má syna Ondráška

Pátek, 4. listopadu 2016, 09:19Kultura

Herec Ondřej Veselý má syna Ondráška

Herec Ondřej Veselý, miláček hlavně ženského publika, je tátou! Médiím se s tím prý zatím nesvěřil a tak Budějcká Drbna přináší tuto radostnou zprávu jako první.

První vánoční atmosféru zažily účastnice Dámské jízdy, která byla plná světla

V letošním roce poslední z oblíbených akcí v multikině CineStar, vyhledávaná většinou něžným pohlavím, se nesla v duchu světla. Již v předsálí vítala návštěvníky výstava designových světel, světlo života bylo přáno i dětem v podobě výtvarné...

Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.