Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kultura

ANKETA: Sinatra, Crosby, nebo Ledecký? Vyberte nejkrásnější vánoční píseň

Také jste dojati, když slyšíte Franka Sinatru a jeho vánoční písně? Nebo máte spíše chuť si zaskákat na stole při vánočních Ramones? Vyberte s námi nejkrásnější vánoční šlágr! Jen upozorňujeme, že zmínění interpreti nejsou zákonitě autory....

BUDĚJOVICKÝ ADVENT: Na náměstí přiletí z nebe anděl, pak bude Ztracený

Ne, nemusíte mít strach, jak se možná nabízí po přečtení nadpisu. Anděl, který každoročně přilétá na hlavní budějcké náměstí, se neztratí. Ztracený však v pondělí bude. Více v programu Budějovického adventu.

Krampus Show Kaplice se blíží. Hvězdou Mňága a Žďorp, moderuje Těžkej Pokondr

Pět stovek Krampus masek projde v sobotu 10. prosince od 18 hodin po kilometrové trati v centru města Kaplice, ale již od 12:00 se návštěvníci mohou těšit na bohatý pódiový program, který bude provázet známá moderátorská dvojice Miloš Pokorný a...

BUDĚJOVICKÝ ADVENT: Druhá neděle patří znovu dětem

Kalendář ukazuje druhou adventní neděli. Podle toho je připraven program na náměstí Přemysla Otakara II. v rámci Budějovického adventu. Co bude jeho součástí?

Kulturní a vzdělávací program najdete o adventních nedělích i v Alšově jihočeské galerii

O adventních nedělích není program jen na budějckém náměstí. Za kulturním vyžitím můžete vyrazit i do Alšovy jihočské galerie v Hluboké nad Vltavou.

BUDĚJOVICKÝ ADVENT: V sobotu vystoupí Roman Dragoun, jeden z vrcholů programu

Budějovický advent nadále baví na náměstí Přemysla Otakara II. a i druhou sobotu nabídne zajímavý program. Vše začne Den s RockRadiem.

BUDĚJOVICKÝ ADVENT: Zvonkový průvod, Vránkovy koledy a Ohlasy kůrů andělských

Dnes centrum města ožije už od půl čtvrté, a to sice zvonkovým průvodem, následovat budou Vránkovy koledy a vše uzavřou Ohlasy kůrů andělských v podání Sboru opery Jihočeského divadla.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Jako nebe a peklo... Anděl Petronel versus úchylnej Santa!

Vánoce jsou za rohem a je to poznat i v kinech. Ve čtvrtek v Cinestaru startuje dvojka kultovní pohádky Anděl Páně 2 a dvojka komedie Santa je úchyl. Tak hybaj do kina!

BUDĚJOVICKÝ ADVENT: Náměstí bude dnes swingovat

Vánoce se kvapem blíží a ve čtvrtek atmosféru doladí i nově napadaný sníh. Kde jinde se z něj radovat než na budějckém náměstí? Program na hlavním pódiu dnes začíná od 15:00.

Benefiční večírek na podporu školy v Kambodži se uskuteční v River Music Clubu

Benefiční výstava fotografií z Kambodži se uskuteční už tento pátek 2. prosince v River Music Clubu. Výstavu připravil vášnivý cestovatel Pavel Mothejl a veškerý výtěžek ze vstupného poputuje na podporu vzdělávání dětí z chudé vesnice Bantayrersey...

Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.