Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zbabělý zloděj seniorku okradl a ještě jí zranil

Pětaosmdesátiletou ženu si pro svůj zbabělý útok zezadu vyhlédl neznámý pachatel. Agresivní muž se činu dopustil v sobotu půl hodiny před polednem v budějcké ulici Emy Destinové. Při krádeži kabelky poškozenou povalil na zem tak nešťastně, že musela být s těžkou újmou na zdraví převezena do nemocnice.

„S ohledem na rychlost pachatelova jednání nebyla seniorka schopna si podobu pachatele zapamatovat. Kriminalistům sdělila pouze to, že muž byl vysoký, štíhlý, na hlavě měl kšiltovku a kalhoty do půlky lýtek,“ řekla Budějcké Drbně mluvčí Policie ČR Lenka Holická.

Zloději šlo nejspíš jen o peníze, jelikož kabelku o několik stovek metrů dál zahodil a většinu věcí, kromě peněz, v ní nechal.

Jelikož se tento otřesný případ odehrál za bílého dne a na tak rušné ulici, policejní vyšetřovatelé žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání trestného činu loupeže.

„Pokud si někdo všiml muže, který utíkal ulicí Emy Destinové směrem k Jihočeské univerzitě a v ruce měl dámskou kabelku, či někdo samotné přepadení viděl, ozvěte se prosím policistům na linku 158 a pomozte tak dopadnout dotyčného výtržníka. Můžete předejít tomu, aby se někdo další stal obětí tak hrozného činu,“ doplnila Holická.

Štítky přepadení, krádež, loupež, seniorka, kabelka, neznámý pachatel, Policie ČR, pátrání, Ema Destinnová, Policie České republiky, Drbna.cz, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbabělý zloděj seniorku okradl a ještě jí zranil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.