Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Z okna domu létaly na ulici květináče, židle i stoly

Netradiční podívaná se dnes půl hodiny před polednem naskytla každému, kdo byl zrovna poblíž Žižkovy třídy a v blízkém okolí. Na chodník a silnici v Jeronýmově ulici začaly přistávat různé předměty, které vyhazovala z okna domu psychicky narušená žena. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

„Jsem v práci a najednou slyším ránu. Podívám se z okna a před barákem leží květináč. Tím to ale neskončilo. Za chvíli venku přistály židle, stoly, papíry, polštář, prostě všechno možné,“ líčil Budějcké Drbně svůj dopolední zážitek náhodný svědek.

Na linku 158 volalo hned několik lidí, kteří šli zrovna kolem. Jako první na místo dorazili zdravotníci, kteří si vyžádali asistenci městských policistů. Ti rozrušenou ženu odvedli do sanitky.

„Naše hlídka poté asistovala při jejím převozu zdravotnickou záchrannou službou do péče lékařů. Současně jsme usměrňovali provoz do té doby, než byla komunikace uklizena od všech předmětů,“ řekl Martin Bohoněk, vedoucí oddělení přímého výkonu Městské policie České Budějovice.

Štítky psychicky narušená žena, vyhazování věcí z okna, Jeronýmova, Žižkovo náměstí, České Budějovice, okno, Drbna.cz, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z okna domu létaly na ulici květináče, židle i stoly  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.