Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Malši u Malého jezu utonul muž, po jeho těle se pátrá

Sobotní přívalové deště si v Budějcích vyžádaly oběť. Ve vodách řeky Malše utonul jedenatřicetiletý muž z krajského města. Jeho tělo se však zatím nepodařilo najít, na břehu po něm zbyly jen doklady totožnosti. Budějckou Drbnu o tom informoval policejní mluvčí Milan Bajcura.

Událost nahlásily na linku 112 kolem půl desáté večer mladé dívky, které s dotyčným nedlouho před tragédií mluvily. „Zda do vody spadnul nebo skočil, to zatím nevíme,“ řekl mluvčí Bajcura.

Pátrací akce všech složek Integrovaného záchranného systému probíhala celou noc, ale muže se bohužel nepodařilo najít. „Na devětadevadesát procent však známe jeho totožnost, protože u řeky jsme našli jeho osobní doklady,“ dodal.

Nyní policisté hledají utonulého nešťastníka na březích Malše i Vltavy, kam mohl jeho tělo proud odnést. „Vysoká hladina obou řek nám práci ztěžuje. Čekáme, až voda trochu opadne, a potom nasadíme potápěče policejního prezidia a hasičů,“ uzavřel Milan Bajcura, tiskový mluvčí Policie ČR.

Štítky Malý jez, České Budějovice, utonutý, muž, Malše, Policejní prezidium České republiky, Policie České republiky, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Malši u Malého jezu utonul muž, po jeho těle se pátrá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.