Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tři zraněné ženy u Veselí, hlavní tah byl uzavřen

Čelní srážka dvou osobních vozidel uzavřela dnes ráno ve čtvrt na osm obchvat Veselí nad Lužnicí. Nehoda, která si vyžádala jedno těžké a dvě středně těžká zranění cestujících žen, se stala u sjezdu na Třeboň. Hlavní tah z Budějc na dálnici D3 byl znovu průjezdný před obědem.

Na hlavním silničním tahu I/3 u Veselí nad Lužnicí se střetl Opel Astra, jedoucí směrem z krajské metropole, se Škodou Octavia. Ta mířila od Tábora.

„V opelu cestovala jedna mladá žena, ve škodě mladší a starší žena. Všechny tři utrpěly zranění a po vyproštění jednotkou hasičů byly transportovány do českobudějovické nemocnice,“ uvedl mluvčí táborských policistů Miroslav Doubek.

Podle mluvčí jihočeských záchranářů Petry Kafkové jedna z cestujících utrpěla mnohačetná zranění, další má poraněnou hlavu a třetí žena vyvázla se zraněnou nohou. Předběžná hmotná škoda na vozidlech byla odhadnuta na 180 tisíc korun.

Nehodu vidělo několik svědků, vyšetřování na místě ale stále probíhá. „Příčina dopravní nehody je předmětem dalšího šetření. Až bude vše vyhodnoceno, zveřejníme podrobnosti,“ dodal Doubek.

Odklízení havarovaných vozidlech zabere ještě nějaký čas, silnice však bude ještě během dnešního dopoledne průjezdná. Doprava je plynule odkláněna policisty na objížďku přes Veselí nad Lužnicí.

AKTUALIZOVÁNO

Obchvat je průjezdný od 11:30.

Foto: HZS Jihočeského krajePolicie ČR

Štítky nehoda, havárie, Veselí nad Lužnicí, obchvat, Policie ČR, objížďka, úraz, České Budějovice, Třeboň, Opel, Nemocnice České Budějovice, Tábor, Opel Astra, Škoda Octavia, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři zraněné ženy u Veselí, hlavní tah byl uzavřen  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.