Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Těžkooděnec mi dal bezdůvodně pěstí, říká napadený muž

Nepříjemný zážitek má z dnešního večera Budějčák Patrik Krejčí. Při cestě ze sídliště Šumava se ve Volfově ulici nachomýtl k momentu, kdy se policejní těžkooděnci sesypali na místního obyvatele, a našeho čtenáře ve stejnou chvíli jeden z nich udeřil pěstí do obličeje.

„Kolem čtvrt na devět jsme se vraceli z Jiskry na Máj. Ve Volfovce, kde mám tchýni, stála banda těžkooděnců, nikdo jiný. Okolo šel zrovna kluk, kterého znám ze své práce. Křikl na ně něco ve smyslu ´Já tady bydlím, mně nic nemůžete!´. Okamžitě se na něj tři policisté sesypali a na zemi ho zmlátili. No a já jsem se otočil, neřekl ani slovo, a najednou mi jeden z nich napálil pěstí na rypák!“ líčil Budějcké Drbně Patrik Krejčí.

Jak náš čtenář jedním dechem dodal, celý incident sledovalo několik jeho přátel, a tak má dostatek svědků celého incidentu. „Nelíbí se mi, co se tady děje. Nejsem žádný agresor, jako táta od rodiny nemám ve svých sedmatřiceti letech důvod někoho provokovat. Oni se přišli jenom vymlátit! Slečna, která to viděla, jim okamžitě řekla, že si pamatuje jejich služební číslo,“ dodal Krejčí, kterému se po úderu do obličeje spustila krev z nosu.

„Policisté prováděli v ulicích sídliště Máj zákrok, jehož cílem bylo zajistit veřejný pořádek, ochránit osoby a jejich majetek tak, aby nedošlo ke střetu dvou nezávisle na sobě běžících shromáždění. Policisté mohou v době zákroku vyzvat lidi k tomu, aby daný prostor opustili,“ reagovala na vyjádření Patrika Krejčího policejní mluvčí Lenka Holická s tím, že občan si může na postup příslušníků Policie ČR stěžovat na Odboru vnitřní kontroly Policie ČR v Českých Budějovicích nebo na jakémkoliv obvodním oddělení.

Štítky napadený muž, policejní těžkooděnci, České Budějovice, sídliště Máj, Šumava, Policie České republiky, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Jarolimova

Vy magori kdyby ste nedelali takovy problemy nic z toho nemuselo bejt nadavate na cigany ale chovate se hur nez oni jak totalni prasata

Neděle, 30. června 2013, 09:07Odpovědět

Iveta Evita

Jak že to říkala mluvčí?Že si občan může stěžovat....?O.K.tak tam asi zajdu se stížností i já!Nelíbí se mi,že cikáni měli dnes na Máji karneval,99% z nich se převléklo za těžkooděnce.Hnus!!!!Stejně to tu zablokujou,jako vždy,když se říká pravda.......Kurvy placené z našich daní!!!!Z daní Čechů!!!!

Sobota, 29. června 2013, 22:54Odpovědět

Těžkooděnec mi dal bezdůvodně pěstí, říká napadený muž  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.