Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pondělní nehody na Budějcku zaměstnaly záchranáře

Statistika dopravních nehod v posledních dnech nepříznivě roste. Kromě smrtelných havárií, při nichž od začátku roku zahynulo na jihočeských silnicích již celkem 19 lidí, se staly další havárie. Jak jsme informovali, u Kameňáku se převrátil polský kamion, bouralo se také u Rankova a Lišova.

V pondělí měly všechny složky integrovaného záchranného systému z Českobudějovicka napilno. Krátce před půl třetí zasahovaly na silnici druhé třídy u Rankova poblíž Trhových Svinů.

„Když hasiči přijeli na místo, byl havarovaný citroën převrácený na střechu a jeho řidič byl venku. Hasiči mu do příjezdu zdravotníků poskytli předlékařskou pomoc,“ řekla tisková mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Jejich kolegové ze Suchého Vrbného ještě před 15. hodinou vyrazili směrem na Lišov, když Na Klaudě narazila Škoda Felicia zezadu do nákladního automobilu značky Scania s návěsem. O řidiče se opět museli postarat záchranáři.

Komunikace byly při obou nehodách uklizeny, a provoz zcela obnoven, krátce po páté hodině odpolední.

ČTĚTE TAKÉ: Opilý Polák převrátil u Kamenného Újezdu kamion

Štítky nehoda, havárie, Rankov, Na Klaudě, Českobudějovicko, Lišov, Kameňák, Citroën, okres České Budějovice, Suché Vrbné, Škoda Felicia, Scania, Kamenný Újezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pondělní nehody na Budějcku zaměstnaly záchranáře  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.