Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Po třech týdnech došlo na jihu Čech ke smrtelné nehodě

Celé tři týdny se jezdilo na jihočeských silnicích bez tragické havárie. Včerejší den však tuto vcelku pozitivní bilanci ukončil. Krátce po nedělním poledni u Hněvkova nedaleko Blatné na Strakonicku došlo ke srážce osobního auta s motocyklem, kterou nepřežil 39letý motorkář.

„Pětatřicetiletá řidička vozidla Fiat Marea s přívěsným vozíkem, jedoucí směrem na Sedlici, se zřejmě rozhodla odbočit mimo silnici, po které jela v momentě, kdy byla předjížděna motorkářem, a došlo ke střetu. Motocyklista na místě zahynul,“ uvedla mluvčí krajské policie Lenka Holická.

Přesné příčiny a okolnosti této havárie, při které byl smrtelně zraněn v roce 2014 již devětačtyřicátý člověk, jsou předmětem dalšího šetření strakonických policistů.

Prozatím poslední letošní obětí dopravní nehody byl 44letý motorkář, který v sobotu 26. července narazil u Větřní na Českokrumlovsku do protijedoucího auta.

Foto: Policie ČR

Štítky nehoda, havárie, smrt, motocyklista, Fiat Marea, srážka, Hněvkov, Česko, okres Strakonice, Blatné, Policie České republiky, Sedlice, okres Český Krumlov, Větřní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po třech týdnech došlo na jihu Čech ke smrtelné nehodě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.