Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Po nárazu do stojícího autobusu zemřel v nemocnici

Do autobusu zaparkovaného na točně MHD v dobrovodské Lázeňské ulici narazil v neděli kolem osmé hodiny ranní osmadvacetiletý řidič Renaultu Scénic. Jelikož těžce zraněný muž zůstal ve zničeném autě zaklíněn, hasiči jej museli vyprostit. Do nemocnice ho sanitka odvážela v kritickém stavu.

Z policejního šetření vyplývá, že mladý muž jel ve směru od Budějc příliš rychle, nezvládl řízení a dostal smyk. „V autobusu v ten moment nikdo nebyl,“ uvedla mluvčí Policie ČR Štěpánka Uhlířová.

„Řidič při střetu utrpěl těžká mnohačetná zranění, která ho bezprostředně ohrožovala na životě,“ doplnila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Po vyproštění, které hasičům trvalo několik minut, a zajištění základních životních funkcí byl zraněný mladík v kritickém stavu transportován z Dobré Vody na ARO českobudějovické nemocnice.

AKTUALIZOVÁNO

Osmadvacetiletý muž v pondělí těžkým zraněním v českobudějovické nemocnici podlehl. Budějcké Drbně to potvrdila policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Foto: Ján Honza

Štítky nehoda, havárie, Dobrá Voda, Renault Scénic, těžké zranění, Nemocnice České Budějovice, Policie České republiky, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Dobrá voda, a.s., České Budějovice, nemocnice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nárazu do stojícího autobusu zemřel v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.