Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Borku hořelo auto v garáži, škoda je půl milionu

Nedbalost při svařování při opravě vlastního osobního automobilu byla příčinou vzniku požáru v garáži rodinného domu v obci Borek v ulici Na Výsluní. Požár způsobil na voze, garáži a vybavení garáže škodu celkem za půl milionu korun.

Požár byl na Operační středisko HZS Jihočeského kraje ohlášen v 11:26 hodin. K zásahu okamžitě vyjely osádky dvou cisteren z českobudějovické stanice a cisterna jednotky SDH obce Hrdějovice.

Když hasiči přijeli na místo, vyhořívala uvnitř garáže autogenová souprava a hořel osobní automobil. Hasiči svým zásahem požár dostali přibližně po půl hodině pod kontrolu – v 12:02 hodin velitel zásahu nahlásil lokalizaci požáru.

Jednotky pokračovaly v dohašování, přičemž zároveň zasahující hasiči začali celý zakouřený prostor odvětrávat. Ve 12:41 hodin byl požár zcela zlikvidován. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

Díky profesionálnímu zásahu obou jednotek se podařilo před požárem uchránit rodinný dům, stojící v bezprostřední blízkosti.

Zdroj www.hzscr.cz

Štítky garáž, Borek, požár, Jihočeský kraj, Hrdějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Borku hořelo auto v garáži, škoda je půl milionu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.