Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muži ukradli jízdní kolo i prášky na podporu erekce

Budějckým městským policistům se podařilo v pátek dopadnout zloděje, kteří kromě odcizení jízdního kola řádili rovněž v obchodě s erotickým zbožím.

„Při provádění kontrolní činnosti v Lidické ulici si strážníci všimli dvou mužů, kteří jeli po chodníku na kolech. Jedno z nich přitom odpovídalo popisu odcizeného jízdního kola, které bylo v Budějovicích ukradeno o den dříve,“ řekl mluvčí městské policie Václav Sup.

Při ověřování totožnosti se navíc hlídce přihlásila žena, která se představila jako prodavačka z obchodu s erotickým zbožím. „V mužích poznala dva zloděje, kteří jí prý odcizili větší množství prášků na podporu erekce,“ doplnil Sup.

Při tomto rozhovoru se ženou však jeden z mužů využil situace a v nestřežený okamžik se dal na útěk ulicí Generála Svobody a dále neznámo kam. „Vzhledem k tomu, že na místě byl zajištěn druhý pachatel, hlídka prchajícího muže již dále nepronásledovala a pouze předala jeho popis ostatním hlídkám v terénu. Muž si navíc neuvědomil, že byl před svým útěkem strážníky již ztotožněn, takže jeho identita byla poskytnuta Policii České republiky,“ konstatoval mluvčí českobudějovických strážníků.

Při bezpečnostní prohlídce bylo u zadrženého muže objeveno i jedno odcizené balení modrých tabletek pro podporu erekce, které byly i s jízdním kolem a pachatelem předány přivolané hlídce policie. Ta si případ od strážníků převzala k došetření.

Štítky jízdní kolo, erekce, České Budějovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži ukradli jízdní kolo i prášky na podporu erekce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.