Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lukáš Mrkvička je kvůli drogám v hledáčku kriminálky

Budějčtí detektivové pátrají po dalším nezvěstném muži a prosí veřejnost o pomoc. Čtyřiatřicetiletý Lukáš Mrkvička, jenž trvale bydlí v Trhových Svinech, v okamžiku, kdy zjistil, že po něm jdou strážci zákona, ukončil zaměstnání v Českém Krumlově a zmizel z tamní ubytovny neznámo kam.

„Na hledaného byl vydán souhlas se zadržením. Je podezřelý z páchání trestné činnosti v souvislosti s užíváním návykových látek. Mezi drogově závislými je znám pod přezdívkou Dave, neboli Dejv,“ uvedla mluvčí krajské policie Štěpánka Uhlířová.

Podle kriminalistů není vyloučeno, že se Mrkvička zdržuje v okolí Nových Hradů a Benešova nad Černou. Může se však pohybovat kdekoliv jinde na území Jihočeského kraje, nechává se zaměstnávat jako kuchař a jezdí s Volkswagenem Golf.

Lukáš Mrkvička je 175 až 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má hnědé oči, krátce střižené vlasy, nosí upravený knír s bradkou, avšak může být i oholen.

„Pokud o něm máte jakékoliv informace, volejte, prosím, na linku 158,“ žádá širokou veřejnost o pomoc jménem policistů jejich tisková mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Štítky pohřešování, pátrání, Lukáš Mrkvička, Trhové Sviny, Český Krumlov, Benešov nad Černou, Policie ČR, Nové Hrady, Jihočeský kraj, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Mrkvička je kvůli drogám v hledáčku kriminálky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.