Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kriminalisté hledají svědky loupeže

Neznámý agresor přepadl včera, krátce po čtvrté hodině odpolední, jednu z prodejen ve Vodní ulici v Českých Budějovicích. Pod pohrůžkou užití bodné zbraně si na obsluze prodejny vymohl finanční hotovost v řádu tisíců korun. Neznámý pachatel následně místo činu opustil. Ke zranění obsluhy prodejny nedošlo.

Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že možným pachatelem byl muž ve věku kolem 30ti let, 180 cm vysoký, hubené postavy, s krátce střiženými hnědými kudrnatými vlasy. Oblečený byl do tmavé bundy , tmavých kalhot a bílého trička. Na nohou měl tenisky nezjištěné barvy. 

Českobudějovičtí kriminalisté, kteří na objasnění tohoto násilného trestného činu intenzivně pracují, žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po možném pachateli. Možná někdo v inkriminované době místy, kde včera odpoledne k loupeži došlo, procházel, či projížděl automobilem a mohl spatřit pachatele před přepadením či po něm. Jakékoliv poznatky k případu je možné oznámit na lince 158. Za poskytnuté informace předem děkujeme.

Případ šetří kriminalisté pro podezření ze spáchání zločinu loupeže. Nový trestní zákoník pamatuje na takové jednání trestem odnětí svobody na dva roky až deset let.

Zdroj: PČR
 

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté hledají svědky loupeže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.