Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Juraj Thoma skončil po napadení dvěma mladíky v nemocnici

Českobudějovický primátor Juraj Thoma byl před nedělní čtvrtou hodinou ranní fyzicky napaden u mostu v Biskupské ulici skupinou několika lidí. „Ano, je to pravda,“ potvrdil Budějcké Drbně včerejší incident, po kterém musel být ošetřen v nemocnici. Více se k němu ale zatím vyjadřovat nechtěl.

Na místo útoku, kterému předcházely slovní urážky, dorazila hlídka městských strážníků a následně i českobudějovičtí policisté.

„V souvislosti s tímto skutkem byli na místě zadrženi dva muži ve věku 22 let a umístěni do policejní cely. Kriminalisté zjišťují další okolnosti a přesný průběh této události,“ sdělila mluvčí Policie ČR Štěpánka Uhlířová.

Primátor je nyní v pracovní neschopnosti. „Nedokážu odhadnout, jak dlouho bude trvat,“ řekl v pondělí večer agentuře ČTK.

Podle něj celá událost nemá souvislost s blížícími se komunálními volbami. „Ale vím, že ten útok proti mně byl kvůli jednomu projektu z minulosti, se kterým město nesouhlasilo,“ uvedl Thoma.

Štítky Juraj Thoma, napadení, útok, zbití, mladíci, policejní cela, Policie ČR, Drbna.cz, Policie České republiky, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badaxe Kocour

Osobně sice Thomu považuji za mizerného primátora a nikdy ho rozhodně volit nebudu, jeho činnost na postu primátora za zcela škodlivou a jeho samého za klasického politického šíbra, který půjde s kýmkoli kdo mu zaručí koryto, ale chválit někoho za to, že ho zbil, to mi přijde hodně nechutné. Navíc v klasické "cikánské férovce" tedy několik na jednoho, to je opravdu "hrdinství" které zaslouží aby dotyční dostali pořádný flastr. Řada politiků se mi nelíbí a mnozí mne vyloženě štvou, ale řešit to násilím a ještě se jako podělanci muset sebrat do party, to prostě může udělat jen zbabělý hajzl. Thoma tím (alespoň u mne) žádné body nezískal, dostat nakládačku není důvod pro změnu názoru na něj, ale ti co ho zbili jsou poserové kteří by měli dostat co zaslouží a ideálně na tvrdo.

Pondělí, 11. srpna 2014, 17:45Odpovědět

Juraj Thoma skončil po napadení dvěma mladíky v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.