Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva opilí hajlovali na strážníky před jejich služebnou

Je tomu přesně týden, co obsluha kamerového systému na operačním středisku Městské policie České Budějovice v ulici Jaroslava Haška ve čtvrt na devět večer zaregistrovala velmi hlasitý projev šířící se dovnitř otevřenými okny služebny.

„Na interním kamerovém systému byly vidět dvě blížící se osoby, které se přímo před budovou Městské policie zastavily a začaly tady vulgárně pokřikovat do oken na sloužící strážníky,“ uvedl mluvčí Městské policie Václav Sup.

Potom se navíc jeden z mužů postavil čelem k oknu služebny a přímo před zraky strážníků zvedl pravou ruku s pozdravem „Sieg heil!“ což následně i zopakoval.

„Sloužící strážníci však neměli pro tento ´hrdinský´ počin pochopení a pro podezření ze spáchání trestného činu, spočívajícího v propagaci nacismu, oba muže ihned zadrželi a předali přivolané hlídce Policie České republiky,“ dodal Sup.

Při následné orientační dechové zkoušce dvojice nadýchala téměř dvě promile.

Štítky Městská policie, České Budějovice, strážníci, hajlování, opilí, okno, obecní policie, Jaroslav Hašek, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva opilí hajlovali na strážníky před jejich služebnou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.