Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Osmdesátiletý senior přišel o život, když přecházel silnici

Ve středu dvacet minut po 21. hodině večerní srazila dodávka Volkswagen Multivan na Novohradské ulici v Nových Hodějovicích chodce. Osmdesátiletý muž přecházel silnici mimo vyznačený přechod, o čtyřicet let mladší řidič jej nejspíš přehlédl. Senior na místě zemřel.

K nehodě došlo ve směru jízdy mezi ulicemi Vidovská a Střížovská. „Řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu, povaze komunikace a povětrnostním podmínkám, přičemž pravděpodobně přehlédl chodce, který právě přecházel mimo vyznačený přechod a na souvislé vrstvě sněhu došlo ke střetu,“ vysvětlila mluvčí policistů Regina Tupá.

Osmdesátiletý muž zůstal částečně zaklíněn pod vozidlem. „Při střetu utrpěl těžká poranění hrudníku a břicha, která pro něj byla bohužel smrtelná,“ doplnila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Štítky nehoda, havárie, střet, smrtelná nehoda, sražený chodec, dodávka, Nové Hodějovice, Volkswagen, Volkswagen Multivan, silnice, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Osmdesátiletý senior přišel o život, když přecházel silnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.