Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bezohledný řidič zraněné ženě nepomohl, z místa střetu ujel

Případů, kdy řidič srazí chodce nebo cyklistu a z místa nehody ujede, přibývá jako hub po dešti. K další takové kolizi došlo v pátek dvacet minut po deváté hodině ranní v českobudějovické Nádražní ulici.

„Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel po Nádražní ve směru od Skuherského ulice k Pekárenské, kde nedal přednost sedmapadesátileté chodkyni, která vedla jízdní kolo a přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce, a došlo ke střetu,“ popsala mluvčí českobudějovických policistů Regina Tupá.

V důsledku střetu utrpěla chodkyně naštěstí jen lehké zranění. Řidič však z místa nehody ujel, aniž by zraněné ženě poskytnul první pomoc.

„Případní svědci se mohou přihlásit buď osobně na Dopravním inspektorátu policie v Českých Budějovicích na Pražské třídě č. p. 5, volat na linku 158 nebo telefonní číslo stálé služby dopravních nehod 974 226 588. Za poskytnuté informace předem děkujeme,“ dodala Tupá.

Další podobné případy z letošního roku

Štítky cyklista, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezohledný řidič zraněné ženě nepomohl, z místa střetu ujel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.